Close sidebar
Close sidebar

S-a dus cu masina in padure si nu s-a mai intors! Dimineata, niste trecatori au vazut masina si cand au deschis portiera... Ce s-a intamplat cu barbatul!

Un barbat in varsta de 36 de ani, din comuna Paunesti, a fost gasit in aceasta dimineata mort, intr-o zona impadurita de pe raza comunei, greu accesibila si fara semnal telefonic.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform unor surse locale, barbatul muncea la padure si ar fi fost gasit inghetat, intr-o masina. Potrivit lui Gheorghe Popa, primarul comunei, barbatul locuia impreuna cu familia in comuna Pufesti, era tatal a noua copii, dintre care patru au murit, iar cinci sunt inca in viata.

In prezent oamenii legii se afla in continuare la fata locului si efectueaza cercetari la fata locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru moarte suspecta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Sursa: Monitorulvn

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI