Close sidebar
Close sidebar

S-a dus la ghena sa arunce gunoiul si ce a descoperit acolo a ingrozit-o: "Are burtica vanata si nu mananca, bea doar apa"

O femeie din Urlati, Prahova, ne-a contactat pentru a ne cere ajutorul. A gasit un catelus batut si abandonat la ghena de gunoi si nu stie ce sa faca.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viorica a descoperit catelusul intr-o stare jalnica, langa ghena de gunoi.  

"Sunt din Urlati, Prahova. Va scriu deoarece nu stiu ce sa fac. La noi la ghena de gunoi, este un catelus abandonat si este lovit la burtica. Are burtica vinata, nu mananca, bea doar apa. Ma puteti ajuta? Catelusul cred ca are doua luni asa", ne-a scris Viorica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Am sunat la un medic veterinar, are o stana de oi pe undeva, dar nu vine la domiciliu. Aici, nu conteaza un suflet. Daca te vede ca ii dai mancare unui animal te injura", ne-a mai spus femeia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI