Close sidebar
Close sidebar

S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a plecat din Dubai! Antrenorul a ajuns în zona retrogradării!

S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf, pentru că echipa antrenată de el a fost învinsă drastic.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf, la doar câteva zile după ce Anamaria Prodan a părăsit Dubaiul. Ea a venit în Emiratele Arabe Unite pentru a-l sărbători pe Reghe, care a împlinit 44 de ani pe 18 septembrie. Mai mult, i-a organizat şi o petrecere surpriză, la care au participat câţiva prieteni apropiaţi, printre care s-au numărat Adi Mutu şi soţia acestuia, Sandra. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: ȘOC DE ULTIM MOMENT! Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital și este pe perfuzii! Avem primele informații! Ce se întâmplă cu impresara în aceste momente EXCLUSIV

S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf. Vizita Anamariei a fost de bun augur  

Vizita Anamariei i-a purtat noroc lui Reghecampf. Pe 20 septembrie, la două zile de la petrecere, Reghecampf a avut meci în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite. Al Wahda, echipa antrenată de Reghe, a făcut 0-0 în deplasare, la Al Nasr, una din favoritele la câştigarea titlului, astfel că vizita Anamariei a fost de bun augur.

( vezi cum l-a ridicat Anamaria Prodan în slăvi pe Dan Alexa)

S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf. A pierdut cu 3-1 pe teren propriu

Etapa următoare, care a fost la o săptămână de la vizita Anamariei, Al Wasl a jucat pe teren propriu cu Al Ain, dar a pierdut fără drept de apel, cu 3-1.

Astfel, după două etape, Al Wasl se află pe locul 12 din 14 echipe, fiind foarte aproape de locurile 13 şi 14, care vor duce la retrogradare la finalul campionatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI