Close sidebar
Close sidebar

S-a dus sa manance la restaurant, dar pentru ca era sarac, a fost gonit! S-a intors o ora mai tarziu, iar chelnerii au amutit

Un experiment emotionat demonstreaza cat de mult judecam alti oameni dupa aspectul fizic. Un tanar a vrut sa readuca aminte oamenilor ca toti suntem oameni si ca vestimentatia sau prima impresie poate fi total diferita fata de cum este o persoana de fapt.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai intai, tanarul s-a dat drept un om sarac, cu haine ponosite si foarte murdar, si s-a dus la un restaurant. Desi le-a spus ospatarilor ca are bani ca sa isi plateasca masa, acesta a fost refuzat. Nu i s-a permis sa manance in apropierea celorlalti clienti.

Peste o ora, tanarul s-a intors bine imbracat, intr-o masina foarte scumpa si, evident, chelnerii au fost dornici sa il serveasca, desi s-au declarat surprinsi cand si-au dat seama ca e chiar cel pe care il gonise in urma cu putin timp. Multi nu au inteles ce s-a intamplat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Nu ati vrut sa ma serviti asa ca m-am intors. Nu ar trebui sa judecam oamenii dupa cum arata sau status. Toti ar trebui sa fim egali”, a declarat tanarul.

De altfel, el este cunoscut in mediul online pentru astfel de experimente. Urmariti ce s-a intamplat in materialul video de mai jos:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI