Consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, Gheorghe Popescu, a declarat, astazi, într-o conferinţă de presă, că pana in 2020, când Bucureştiul va găzdui Campionatul European de fotbal, vor fi finalizate 3 stadioane.  "Legat de stadiul proiectului, eu sunt foarte încrezător că acest eveniment se va organiza la Bucureşti pentru că ţara noastră a trecut printr-o astfel de experienţă în 2012 când a găzduit finala Europa League. Iar având această experienţă, cred că organizarea EURO 2020 nu va fi altceva decât o repetare de patru ori a acelei finale din 2012.

Bineînţeles că sunt lucruri care trebuie făcute mai bine decât s-au făcut atunci. De două luni de când mă ocup de acest proiect am avut timp să mă uit pe acesta. Am avut multe discuţii cu cei de la CNI legate de durata de construire a acestor stadioane. Din planificările care s-au făcut, se pare că în martie 2020 vor fi gata trei stadioane. Deci echipele participante la EURO 2020 se vor putea antrena pe cele trei stadioane, Rapid, Arcul de Triumf şi Steaua", a spus Popescu, potrivit dcnews.ro.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pe de alta parte, stadionul de fotbal 'Steaua' va fi demolat în totalitate până la finele lunii iunie, începutul lunii iulie, când urmează să fie semnat contractul de proiectare şi execuţie a noii arene sportive, a anunţat Manuela Pătrăşcoiu, şefa Companiei Naţionale de Investiţii, la Palatul Victoria, în conferinţa de presă pe tema stadiului pregătirilor în vederea organizării în România a unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020, noteaza dcnews.ro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si