Priviti-o pe tanara din imagini. Este bine imbracata, si ca orice femeie, isi arata interesul pentru bijuteriile din vitrina unui magazin. Se uita lung la ele, le analizeaza, ba chiar incearca sa le probeze.

Le intoarce pe toate fetele, le studiaza, le pune inapoi la raft. Nimic neobisnuit pana aici. Pare a fi o clienta nehotarata, ca oricare alta. Insa ceva ii cade cu tronc, evident niste bijuterii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Le ia in mana, se uita lung la ele iar apoi incepe sa-si roteasca ochii prin  magazin. Verifica sa vada unde sunt vanzatoarele si daca exista riscul sa fie vazuta. Sta pe ganduri cateva secunde. Calculeaza sansele de reusita si in cele din urma decide, fara ca macar sa ridice ochii si sa-si dea seama ca este filmata in toata spledoare.

Scoate cerceii de pe suport, uitandu se in continuare in dreapta si in stanga si ii baga fara nicio jena in geanta. Imediat dupa ce a sustras bijuteriile isi aranjeaza tacticos hainele pentru a nu da nimic de banuit.

Se mai uita putin dupa care pleaca din magazin.Valoarea pagubei nu depaseste 100 de lei insa patronul magazinului vrea sa avertizeze si pe ceilalti comercianti ca nu cumva sa cada si ei in plasa tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si