O turistă și-a pierdut viața după ce a căzut de la peste 70 de metri înălțime într-un vulcan activ, în timp ce soțul îngrozit făcea fotografii, informează Mirror.co.uk.

Citește și: Cântăreț celebru, împușcat în piept din greșeală! Tânărul de 27 de ani se află în stare gravă

Tânăra de 31 de ani s-a prăbușit în craterul Ijen din Banyuwangi, Java de Est, Indonezia, după ce s-a împiedicat pe spate în timp ce se aranja pentru o fotografie.

Salvatorii au avut nevoie de mai mult de două ore pentru a-i recupera cadavrul, arată sursa citată.

Victima era o turistă venită din China

Turista nu a mai avut nicio șansă după ce a plonjat de la o înălțime atât de mare într-un vulcan activ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victima, de origine chineză, se numea  Huang Lihong și era în vârstă de 31 de ani.

Tânăra s-a prăbușit în craterul Ijen din Banyuwangi, Java de Est, Indonezia, pe data de 20 aprilie.

Presa locală scrie că femeia s-a împiedicat și a căzut după ce și-a agățat îmbrăcămintea pe suprafața stâncii, înainte de a dispea în adâncul craterului.

Potrivit primelor informații, femeia și soțul ei, Zhang Yong, au urcat pârtia cu un ghid local pentru a putea urmări răsăritul soarelui de pe marginea vulcanului.

Dar în timp ce Lihong își schimba poziția pentru câteva fotografii, ea s-a împiedicat brusc și a sfârșit prin a se prăbuși cu spate peste marginea stâncii.

Citește și: Tânăra de 19 ani, însărcinată, care a dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Care a fost ultimul mesaj scris de Ana-Maria?

O fotografie publicată în presa locală după tragedie o arată pe Lihong pozând pe ceea ce pare a fi marginea vulcanului cu un picior ridicat, cu aburi și gaz sulfuros văzut ridicându-se în spatele ei.

Salvatorii care s-au chinuit ore în șir ca să recupereze trupul fără viață al tinerei au spus că ea ar fi căzut de la 75 de metri direct în gura vulcanului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si