Un bărbat de 49 de ani a făcut dezastru în Sectorul 4. După ce a băut, individul a furat o mașină, la volanul căreia s-a urcat chiar dacă nu mai avea nici măcar permis. Actul i-a fost retras în trecut din motive medicale.

Aflat la volanul mașinii furate, bărbatul a cauzat 4 accidente în Sectorul 4 în cursul zilei de vineri.

Citește și: Ea este Iasmina, tânăra de 17 ani, care a murit în accidentul de la Iași. Adolescenta conducea un motociclu, iar impactul i-a fost fatal. "Ne rămân stelele amintirilor, să ne aline durerea"

sofer beat, accident, bucuresti, permis

Bărbatul a rănit o persoană 

Accidentele au avut loc după ora 13:00. Trecătorii au sunat de urgență la 112 și au chemat autoritățile. Polițiștii l-au găsit pe bărbat pe o șosea aglomerată și l-au testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost surprinzător.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Astăzi, în intervalul orar 13:14-13:18, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza sectorului 4, în care ar fi fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. În jurul orei 13:25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului pe Şos. Berceni nr. 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.19

mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii au descoperit și alte nereguli și au aflat că individul a bifat o listă de ilegalități în doar câteva minute. În urma a 3 dintre accidente au rezultat doar pagube materiale, dar în cadrul unui impact bărbatul a rănit o persoană, care a fost transportată la spital. 

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale.

Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul în cauză în scopul folosirii pe nedrept”, menţionează poliţiştii.

Citește și: Gigi Becali, accident cu mașina în fața bisericii pe care o construiește, în Pipera. Latifundarul s-a ciocnit cu un autoturism în care se aflau două femei

sofer beat, accident, bucuresti, permis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si