Close sidebar
Close sidebar

Incident șocant la Galați. Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol

Tragedie la Galați, după ce un bărbat s-a împușcat accidental cu un pistol de asomat porcii. Gălățeanul doar verifica arma pentru a fi pregătită de procedul tăierii porcului de Ignat.

Georgiana Balaban,

Tragedie la Galați, după ce un bărbat s-a împușcat din greșeală. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Buceşti, comuna Iveşti, judeţul Galaţi, a murit după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol de asomat porcii. Bărbatul verifica arma pe care intenţiona să o folosească în preajma Crăciunului când s-a produs incidentul.

Moarte cutremurătoare pentru un gălățean care își verifica pistolul de asomat porcii

Poliţiştii din Galaţi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor incidentului.

Tragedie la Galați, după ce un bărbat s-a împușcat din greșeală. [Sursa foto: google]

Din primele informaţii, bărbatul s-a autoaccidentat în locuinţa sa în timp ce verifica o armă de asomat porcii pe care o achiziţionase de pe un site.

Arma s-a descărcat si l-a lovit pe bărbat în zona frontală.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Sevda, dezamagita de Ali! Tanara se indeparteaza de cel care i-a impuscat fratele! Afla cum va reactiona Ali si ce masuri va lua pentru a-si demonstra nevinovatia, ASTAZI, intr-un nou episod din "Dragoste si secrete", de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Gruparea teroristă Al-Qaida îl ameninţă pe Macron şi îndeamnă la uciderea oricui îl insultă pe profetul Mahomed

Bărbatul nu a putut fi salvat, echipajul medical venit la locul accidentului declarând decesul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI