Dupa 38 de zile in care juratii au ascultat si au cantarit dezvaluirile martoriilor, El Chapo urmeaza sa isi primeasca verdictul.

Celebrul narcotraficant mexican"El Chapo" isi asteapta chiar in aceste momente sentinta.

Citeste si: Filmatul in timpul condusului face din nou victime în România! A răsturnat microbuzul plin cu pasageri pentru că se distra pe Facebook!

200 de ore judecatorii si juratii Curtii din Manhattan au ascultat marturiile a 56 de martori.

In tot acest timo, Emma Coronel, sotia traficantului, nu a lipsit nicio clipa din sala de judecata

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Daca pana acum multe dintre faptele lui Joaquín Guzmán erau considerate doar nsite legende, procesul care a durat 38 de zilea a scos la iveala dezvaluiri cutremuratoare, care bat scenariul oricarui film.

Citeste si: Ecaterina Andronescu vrea să reformeze învățământul românesc după modelul japonez

Potrivit unor documente mai multi martori au declarat autoritatilor ca El Chapo a întretinut relatii sexuale cu minore despre care spunea cs sunt pentru el ca niste "vitamine" si ca-i dau viata.

Mai mult decat atat ,chiar mana dreapta a traficantului a declarant ca acesta platea pana la 5000 de dolari pentru o fata.

Acuzat de traffc de droguri, posesie de arme si spalare de bani, potrivit CNN, cel mai porobabil El Chapo va primi inchisoare pe viata daca juriul in va gasi vinovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si