Close sidebar
Close sidebar

S-a întâmplat după 2 ani de relație. Andreea Marin, extrem de fericită

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, și spune că se simte apreciată și răsfățată.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

După doi ani de relație, cei doi au ajuns să locuiască împreună, căci Adrian Brâncoveanu s-a întors în țară pentru fosta "Zână a Surprizelor".

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate. E foarte priceput în zona de construcţii. Este un moment de împlinire după doi ani în care am aşteptat.

Suntem împreună cu fetiţa noastră şi cu necuvântătoarele noastre. Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a declarat Andreea Marin.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

În anul 2016, Andreea Marin s-a despărţit de fizioterapeutul Tuncay Ozturk şi şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu.

sursa foto: Verdict 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI