Un conflict pentru pamant, a degenerat intr-un scandal de zile mari, terminat cu capete sparte si internati in spital, in satul Valea Badenilor, din comuna Stonesti. Luni dupa-amiaza, o femeie, sotul si fiul acesteia s-au luat la cerata cu un vecin, fratele acestuia si nepotul femeii. Toti sustineau ca au dreptul la acceasi bucata de pamant, iar conflictul dura de mai multi ani. Femeia in varsta de 55 de ani si barbatul ei, de 58 de ani, si-au construit o casa, care a blocat accesul vecinului la o parte din teren.

Luni, cand s-au intalnit cele doua familii, femeia si sotul ei s-au luat la cearta cu vecinul nemultumit. In sprijinul celor doi soti a intervenit fiul lor, in varsta de 35 de ani. In apararea vecinului, au sarit fratele femeii si fiul acestuia din urma. Cearta s-a transformat intr-un scandal urias, cu bate si topoare, iar bataia generala a fost oprita cu greu de politistii de la sectia rurala Valea Mare Pravat si Rucar.

Barbatul de 58 de ani a ajuns cu ambulanta la spital, cu capul spart, iar sotia lui si vecinul, care initil spuneau ca nu au nimic, s-au razgandit si au cerut sa fie transportati si ei la spital, pentru ingrijiri medicale.

Cazul este acum anchetat de catre politisti, care au deschis dosar pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sursa: libertatea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si