Close sidebar
Close sidebar

S-a produs un nou cutremur în această dimineață în România

Un cutremur de 3,3 pe scara Richter s-a produs în această dimineață, la ora 02.51, în zona Galați.

Andreea Bolocan,

S-a produs un nou cutremur în această dimineață în România [Sursa foto: g4media.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cutremurul din dimineața aceasta a avut o magnitudine de 3.3

În ziua de 18 Ianuarie 2021 la ora 02:51:05 (ora locală a României) s-a produs în Moldova, Galați un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 17km.

Citeste si: Cutremur puternic în Indonezia, cel puțin 34 de morți. Clădiri prăbușite

Unde s-a produs exact cutremurul

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 45km NV de Galati, 60km N de Braila, 106km SE de Bacau, 155km S de Iasi, 159km NE de Ploiesti, 162km E de Brasov, 164km SV de Chisinau, 191km SV de Tiraspol, 191km NV de Constanta, 193km NE de Bucuresti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cutremur devastator în Indonezia: Cel puțin 42 de morți și sute de răniți

Conform datelor publicate de Institutul Național de Cercetare pentru Fizică a Pământului, mișcarea telurică a fost înregistrată în apropierea satului Izvoarele, comuna Slobozia, Conachi și a comunei Schela. Acolo, în anul 2013, în doar o lună și jumătate, s-au produs 217 seisme care i-au panicat pe locuitori, dar i-au și revoltat.

Ei au pus cutremurele pe seama exploatării gazelor de șist care începuseră în zonă. Însă seismologii au apreciat că seismele au fost provocate din cauze naturale.

Sursa: Antena3

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI