In timpul acesta ies la iveala tot felul de informatii socante despre cel care este politist din 2010, iar inainte a fost jandarm.

Fosta lui sotie, cea care i-a fost alaturi mai bine de 20 de ani, a declarat ca a divortat in urma cu circa trei ani de fostul ei barbat, si ca nu a mai tinut legatura cu el. Ea a marturisit ca stie ca fostul ei sot locuieste de ceva vreme cu o alta femeie.

Ea este sotia lui Eugen Stan

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-ar putea insa ca actuala partenera de viata a lui Eugen Stan sa-I fie acestuia chiar sotie. Femeia a fost surprinsa de jurnalisti chiar la iesirea din apartamententul din Magurele, unde locuieste cu politistul acuzat de abuz asupra copiilor. Nu a vrut sa dea declaratii jurnalistilor, insa a spus de vreo doua ori: “Sotul meu nu face asa ceva. El iubeste copiii”

La iesirea de la politie, pe degetul lui Stan se vede verigheta

Faptul ca ea a repetat apelativul “sotul meu” este completata si de faptul ca, luni seara, la iesirea din sediul politiei, pe degetul inelar de la mana stanga a lui Eugen Stan sclipea o verigheta.
Eugen Stan, retinut de politie luni dimineata, si-a recunoscut fapta, desi a sustinut ca nu face nimic rau pentru ca el “iubeste copiii”. In timpul audierilor au iesit la iveala amanunte socante.

Se pare ca politistul este suspectat in alte 15 cazuri de agresiune, produse din 2009 pana acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si