Close sidebar
Close sidebar

S-a recasatorit politistul care a abuzat doi copii in lift, dupa divortul de femeia care i-a fost alaturi 20 de ani?

Eugen Stan, politistul care a agresat doi copilasi intr-un lift, si-a recunoscut faptele, iar acum se afla in arest. El e divortat de circa 3 ani si acum traieste cu o alta femeie.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timpul acesta ies la iveala tot felul de informatii socante despre cel care este politist din 2010, iar inainte a fost jandarm.

Fosta lui sotie, cea care i-a fost alaturi mai bine de 20 de ani, a declarat ca a divortat in urma cu circa trei ani de fostul ei barbat, si ca nu a mai tinut legatura cu el. Ea a marturisit ca stie ca fostul ei sot locuieste de ceva vreme cu o alta femeie.

S-ar putea insa ca actuala partenera de viata a lui Eugen Stan sa-I fie acestuia chiar sotie. Femeia a fost surprinsa de jurnalisti chiar la iesirea din apartamententul din Magurele, unde locuieste cu politistul acuzat de abuz asupra copiilor. Nu a vrut sa dea declaratii jurnalistilor, insa a spus de vreo doua ori: “Sotul meu nu face asa ceva. El iubeste copiii”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Faptul ca ea a repetat apelativul “sotul meu” este completata si de faptul ca, luni seara, la iesirea din sediul politiei, pe degetul inelar de la mana stanga a lui Eugen Stan sclipea o verigheta.


Eugen Stan, retinut de politie luni dimineata, si-a recunoscut fapta, desi a sustinut ca nu face nimic rau pentru ca el “iubeste copiii”. In timpul audierilor au iesit la iveala amanunte socante. Se pare ca politistul este suspectat in alte 15 cazuri de agresiune, produse din 2009 pana acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI