Durere fara margini in Iasi, acolo unde un tanar, angajat al Spitalului de Neurochirurgie, a decis sa isi puna capat zilelor inainte de nunta. A fost gasit spanzurat intr-o padure.

Conform vremeanoua.ro, barbatul urma sa se casatoreasca iar motivul pentru care a recurs la acest gest teribil a fost acela ca a pierdut bani la jocurile de noroc.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Barbatul lucra ca brancardier la Spitalul de Neurochirurgie Iasi si a fost gasit spanzurat intr-o padure din comuna Ungheni, de catre localnici care au sunat imediat la 112. Medicii sositi la fata locului nu au putut, din pacate, decat sa constate decesul. Barbatul avea doi copii, locuia cu partenera sa si cei doi urmau sa se casatoreasca peste cateva zie.

Apropiatii familiei relateaza ca tanarul ar fi pierdut suma de 2.500 de lei din banii pentru nunta la pacanele, iar acest lucru l-ar fi determinat sa se sinucida.

„A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, iar corpul barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie“, au precizat reprezentantii Politiei Iasi.

Tragic este faptul ca tatal tanarului s-ar fi sinucis in acelasi mod in urma cu 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si