Alexandru Crăcui a murit fulgerător într-o frizerie din Târgu Jiu, chiar înainte să se tundă. Acesta a fost resuscitat timp de o oră, însă medicii n-au reușit să-l readucă la viață. 

Citeste si: Scandal pe alocatii. Desi multi se bucura ca au crescut, altii spun ca beneficiarii reali nu sunt cei mici!

Medicii legişti au stabilit cauza decesului fulgerător

După efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânărul de 35 de ani a murit din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Alex a murit la scurt timp după ce s-a pus pe scaunul frizerului

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct.

Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor, citat de pandurul.ro

Citeste si: Ce a pățit un turist german care n-a avut cu ce să plătească la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! ”Asta nu prea a fost frumos”

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-l readucă la viață.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Citeste si: Laura Codruta Kovesi a fost pusa oficial sub acuzare pentru luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si