Close sidebar
Close sidebar

S-a stabilit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului

Polițiștii din Târgu Jiu lucrează la un dosar de moarte suspectă, după moartea unui tânăr de 35 de ani.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Alexandru Crăcui a murit fulgerător într-o frizerie din Târgu Jiu, chiar înainte să se tundă. Acesta a fost resuscitat timp de o oră, însă medicii n-au reușit să-l readucă la viață. 

Citeste si: Scandal pe alocatii. Desi multi se bucura ca au crescut, altii spun ca beneficiarii reali nu sunt cei mici!

Medicii legişti au stabilit cauza decesului fulgerător

După efectuarea necropsiei s-a stabilit că tânărul de 35 de ani a murit din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Deși nu avem un raport scris al necropsiei, putem să vă aducem la cunoștință că pacientul de 35 de ani era un pacient cu o afecțiune cardiacă preexistentă. A suferit un infarct miocardic acut”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Alex a murit la scurt timp după ce s-a pus pe scaunul frizerului

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un martor, citat de pandurul.ro

Citeste si: Ce a pățit un turist german care n-a avut cu ce să plătească la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! ”Asta nu prea a fost frumos”

Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au reușit să-l readucă la viață.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare.

Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Citeste si: Laura Codruta Kovesi a fost pusa oficial sub acuzare pentru luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI