Close sidebar
Close sidebar

S-a stins din viață o iubită jurnalistă din România la doar 29 de ani

Presa din România este în doliu după ce jurnalista Fanatik, Mădălina Moraru, s-a stins din viață la secţia ATI a Spitalului din Botoşani.

Andreea Bolocan,

Doliu în lumea presei [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalista Mădălina Moraru, în vârstă de 29 de ani, s-a stins pe data de 17 aprilie 2021, în secția ATI a Spitalului din Botoșani. Aceasta a lucrat ca și ziarist pentru Fanatik. Colegii Mădălinei au rămas șocați după aflarea teribilei vești.

”Mereu cu zâmbetul pe buze, jovială şi plină de viaţă, Mădălina a fost şi va rămâne pentru totdeauna una din cele mai populare colege din familia FANATIK, iar vestea bruscă a dispariţiei sale ne-a şocat şi întristat nemăsurat.”, au transmis colegii săi de la Fanatik.

Citeste si: Incredibil: 168 de cazuri majore de cheaguri de sânge la persoane vaccinate cu serul AstraZeneca

Cei care au lucrat alături de Mădălina și-au exprimat regretele și au descris-o pe aceasta ca fiind o fire caldă și blândă care zâmbea tot timpul.

Cine a anunțat tragica veste

Cel care a făcut public anunțul șocant a fost chiar directorul general de la Fanatik, Vlad Roşca. Acesta a anunţat tragica veste a trecerii în nefiinţă a ziaristei care, în ultimul an, a făcut parte din redacția site-ului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă. La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi.”, a scris Vlad Roșca, directorul general Fantik.

Citeste si: Ucigașul Elenei Șerban a fost prins. Ce a declarat bărbatul în cazul româncei găsită cu gâtul tăiat

Cine a fost, de fapt, Mădălina Moraru

Absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Madlen a îmbrăţişat meseria de ziarist cu pasiune şi dorinţa de a nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Dorinţă care, iată, ne-o lasă, astăzi, povaţă. Pentru că destinul necruţător i-a dat dreptate. Nu i-a oferit timpul necesar să-şi ducă visele până la capăt.

Miercuri, 21 aprilie, Mădălina Moraru a fost înmormântată la Botoşani, într-un cadru restrâns, impus de condiţiile pandemiei. Din aceste considerente, Parohia romano-catolică Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Botoşani a ţinut să transmită online slujba de înmormântare a Mădălinei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI