Un adevărat scandal s-a iscat în fața unul club de jocuri de noroc din cauza a doi bărbați de 27 și 36 de ani. Totul a degenarat rapid într-o adevărată luptă în care oamenii și-au împărțit pumni și picioare.

Citeste si: Val polar în România. Directorul executiv al ANM, anunţ şoc: ger şi viscol puternic

Citeste si: Carmen de la Sălciua neagă despărțirea de Culiță, însă adevărul ar fi cu totul altul: "Ea a greșit. Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine?"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul de 19 ani a sfârșit tragic. A apucat doar să le spună prietenilor săi că se simte rău înainte de a se prăbuși pe asfalt.
Polițiștii au intervenit pentru a calma spiritele, iar la fața locului a sosit și un echipaj SMURD. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Fata lui Laurette, victima bullyingului în școală! Un coleg a lovit-o până a lăsat-o fără un dinte: "Mi-am văzut copilul plin de sânge. A fost scuipată și batjocorită"

Băiatul avea probleme cu inima și nu a fost lovit în timpul scandalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si