Close sidebar
Close sidebar

"S-a suparat familia. Fetele mi-au spus ca nu mai vor sa sufere". Gigi Becali se retrage din viata publica, dupa dezvaluirile in cazul Nastase

La doar o zi dupa ce a dezvaluit faptul ca sentinta in cazul Adrian Nastase a fost schimbata din exteriorul ICCJ, Gigi Becali a anuntat ca se retrage din viata publica. El a spus ca asta a fost rugamintea familiei, care se teme ca in urma dezvaluirilor va fi din nou arestat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Este ultima seara cand mai vorbesc si va spun de ce. Am facut niste dezvaluiri si s-a suparat familia. Mi-au spus fetele asa: tata, noi nu mai vrem sa suferim. Eu le-am zis ca nu mai au ce sa-mi faca, dar ea mi-a zis ca asa am zis si atunci, si noi am ramas cu traume, mama a ramas cu traume si bunica. Nu uita tata ca ti-au furat masina si ne-am trezit cu mascatii la usa.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Le-am dat dreptate si le-am promis sa nu mai spun nimic. Acum lucrez la un proiect si daca ne ajuta Dumnezeu ii voi face sa plateasca pe toti cei care le-au lasat cu traume. Eu nu voi mai vorbi, ca asa am promis familiei mele, dar lucrez la un proiect politic”, a declarat Gigi Becali.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI