Close sidebar
Close sidebar

S-a trezit, a spus "au", apoi si-a dat ultima suflare! Povestea tragica a unui baietel de 4 ani, mort la o saptamana dupa ce a mers la piscina

Francisco Delgado III, un baietel de 4 ani, a murit dupa ce a mers in Texas cu familia lui sa inoate. Medicii au declarat ca micutul a murit din cauza inecului uscat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baietelul a inceput sa se planga de dureri de stomac la scurt timp dupa ce a mers cu familia lui la inot, insa parintii au crezut ca a contactat vreo bacterie. Starea lui se inrautatea de pe o zi pe alta. A inceput sa vomite si sa aiba dureri in zona pieptului. 

"Se trezise, a spus ahh, apoi si-a dat ultima suflare. Nu am stiut ce sa fac. S-a intamplat dintr-o data ”, povesteste tatal micutului, Francisco, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Doctorii ne-au anuntat ca a murit din cauza inecului uscat. Plamanii lui erau plini de lichid. Nu s-a putut face nimic pentru el”, a povestit mama lui.

Inecul uscat survine dupa ce o persoana, de cele mai multe ori un copil, inghite o cantitate mai mare de apa, apa care ajunge la plamâni si provoaca o forma de pneumonie fatala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI