Constantin Popa, in varsta de 63 de ani, este un barbat cu probleme psihice, care insa nu-si ia tratamentul si asta il face un real pericol pentru comunitate.

Barbatul locuieste in casa parinteasca, din localitatea ieseana Mogosesti, alaturi de mama acestuia. Batrana s-a mutat, insa, intr-o anexa a casei de frica fiului.

Potrivit anchetatorilor, ieseanul a sapat o groapa in mijlocul casei in care locuieste unde-si face necesitatile fiziologice si doarme.

Mai mult, de frica, mama acestuia nu intra in locuinta si ii da de mancare pe un gemulet. Asistentul social din comuna Mogosesti a solicitat in repetate randuri internarea barbatului intr-un ospiciu, dar de fiecare data acesta nu a fost tinut mai mult de cateva ore.

"Este un pericol public. De fiecare data se apeleaza la sprijinul Politiei pentru a-l transporta la spital, dar este lasat liber dupa cateva ore. Este murdar si are paduchi, purici... Va dati seama de bietii politisti prin ce trec? Nu-si ia medicamentele si este foarte agresiv. Mama acestuia sta intr-o bucatarie de frica lui. Nu stim ce sa mai facem cu el si la cine sa mai apelam. El trebuie internat", a marturisit un vecin al lui Constantin Popa.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si