Close sidebar
Close sidebar

S-a trezit in toiul noptii si a sapat o groapa in mijlocul casei sale din Iasi. De atunci nimeni nu mai are curajul sa ii treaca pragul

Un barbat din Iasi a reusit sa bage spaima in localnici dupa ce a recurs la un gest extrem. Si politistilor le este frica sa mearga la el acasa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Constantin Popa, in varsta de 63 de ani, este un barbat cu probleme psihice, care insa nu-si ia tratamentul si asta il face un real pericol pentru comunitate.

Barbatul locuieste in casa parinteasca, din localitatea ieseana Mogosesti, alaturi de mama acestuia. Batrana s-a mutat, insa, intr-o anexa a casei de frica fiului.

Potrivit anchetatorilor, ieseanul a sapat o groapa in mijlocul casei in care locuieste unde-si face necesitatile fiziologice si doarme. Mai mult, de frica, mama acestuia nu intra in locuinta si ii da de mancare pe un gemulet. Asistentul social din comuna Mogosesti a solicitat in repetate randuri internarea barbatului intr-un ospiciu, dar de fiecare data acesta nu a fost tinut mai mult de cateva ore.

"Este un pericol public. De fiecare data se apeleaza la sprijinul Politiei pentru a-l transporta la spital, dar este lasat liber dupa cateva ore.

Este murdar si are paduchi, purici... Va dati seama de bietii politisti prin ce trec? Nu-si ia medicamentele si este foarte agresiv. Mama acestuia sta intr-o bucatarie de frica lui. Nu stim ce sa mai facem cu el si la cine sa mai apelam. El trebuie internat", a marturisit un vecin al lui Constantin Popa.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI