Rudele și apropiații s-au adunat să-l conducă pe ultimul drum pe bărbatul decedat. Înainte de a fi înmormântat, pastorul spune mai multe rugăciuni, iar la un moment dat mortul se ridică și începe să vărbească. Lumea din jur a început să-și exprime uimirea. Imaginile au devenit rapid virale.

Citeste si: Cum arată o ședință de lucru a Sfântului Sinod! Imagini de la Reședința Patriarhală

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei mai mulți internauți și chiar și firma de pompe funebre critică aceste imagini. Aceștia nu cred că bărbatul s-a trezit doar pentru că pastroul îl atinge și îi rostește rugăciuni. Ei cred că este o întâmplare bine pusă la punct pentru ca toți cei care văd imaginile să creadă în puterile miraculoase ale pastroului.

Ce spune firma de pompe funebre despre această întâmplare

Citeste si: Gest emoționant după moartea Valentinei! Peste 50 de tineri s-au adunat în fața blocului din Buzău, în care locuia tânăra

"Kings and Queens Funeral Services doreşte să se distanţeze de presupusa înviere", a scris firma de pompe funebre într-un comunicat, potrivit ewn.com.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si