Un bărbat care s-a urcat băut la volan a provocat o adevărată tragedie în localitatea Hemeiuș din Bacău. Individul a lovit în plin o femeie în vârstă de 55 de ani care mergea pe marginea drumului.

După ce a accidentat-o mortal pe victimă, individul în vârstă de 38 de ani a fugit de la locul accidentului. În momentul impactului, bărbatul se îndrepta spre Arad, acolo unde locuiește.

Citește și: A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu

sofer arestat, accident bacau, accident mortal

Individul și-a continuat drumul de parcă nu se întâmplase absolut nimic

La câteva zeci de minute după accident, individul a fost oprit de către oamenii legii și a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Individul a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

„La data de 15 septembrie a.c, în jurul orei 21.45, în timp ce o femeie se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a suprafeţei carosabile a DJ 119 B, în localitatea Hemeiuş, a fost surprinsă şi accidentată de o autotutilitară de culoare albă care avea aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma accidentului de circulaţie, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviinţarea polițiștilor şi fără a anunţa accidentul rutier. Din impact, femeia a decedat.

Polițiștii Biroului Rutier Bacău au început imediat cercetările în acest caz și, în cel mai scurt timp l-au identificat pe conducătorul autovehiculului implicat în accidentul rutier, respectiv, un bărbat de 38 de ani, din județul Arad.

De asemenea, s-a stabilit și identitatea pietonului, respectiv o femeie de 55 de ani, din comuna Ungureni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Față de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, fiind prezentat instanței de judecată care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Citește și: Un tânăr fotbalist, ucis cu sânge rece la doar 15 ani, chiar în ziua în care a debutat. Adversarii l-au bătut până la moarte

sofer arestat, accident bacau, accident mortal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si