La vârsta de 71 de ani, un bărbat s-a urcat la volan și nu a mai ținut cont de reguli. Polițiștii l-au oprit în trafic după ce a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu o viteză cu mult peste limită.

Vitezoman la 71 de ani. Cu cât conducea bărbatul pe străzile orașului

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost prins la volan cu o viteză cu mult peste limită.

Acesta a fost oprit în trafic de polițiști, după ce aparatul radar l-a înregistrat în timp ce conducea cu viteza de 104 km/h.

Citește și: VIDEO Un nou accident în Pasajul Unirii! Autoritățile dau vina pe șofer, dar specialiștii au o cu totul altă părere

Bătrânul se deplasa pe strada Timișorii din municipiul Lugoj și se îndrepta spre Timișoara. El a depășit viteza admisă în oraș cu 64 km/h, fapt care a atras sancționarea potrivit legii.

Potrivit comunicatului transmis de polițiști, bărbatul de 71 de ani a primit o amendă de 1.485 de lei. De asemenea, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Citește și: Avocatul lui Vlad Pascu declară că Sebi și Roberta ar fi fost sub influența alcoolului la momentul tragediei: "S-a găsit alcool de 0,7 spre 1 la mie"

Poliția Română

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"La data de 2 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Lugoj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Timișorii din municipiu, au oprit un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 71 de ani, care circula dinspre municipiul Lugoj înspre municipiul Timișoara.

Acesta a fost înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 114 km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 50 km/h (+64 km/h).

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare totală de 1.485 de lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si