Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Tânăra în vârstă de 29 de ani s-a ales cu două amenzi în valoare de 200 de lei, respectiv 290 de lei

„Scena desprinsă parcă din filme s-a petrecut în localitatea Găiești și a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vedem cum femeia de 29 de ani aleargă și blochează mașina în care s-ar fi aflat soțul ei împreună cu amanta.

Când șoferul încearcă să își continue drumul, aceasta se urcă pe capotă în încercarea de a-l opri să plece.

Cu toate acestea, șoferul continuă să meargă cu viteză mică. Nervoasă că nu reușește să-i determine pe cei doi să coboare din mașină, aceasta gesticulează și lovește cu mâinile și cu un rucsac în parbriz. Nevoiți să asiste la toată întâmplarea au fost și ceilalți participanți la trafic, pentru că circulația a fost blocată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul s-a terminat în cele din urmă la secția de Poliție. Dacă soțul infidel n-a avut cum să fie sancționat de polițiști, femeia s-a ales cu 2 amenzi: una de 200 de lei pentru că le-a adresat celor 2 expresii jignitoare și alta

de 290 de lei pentru că nu a respectat regulile de circulație pentru pietoni.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si