Close sidebar
Close sidebar

"S-a zbătut pe masă. Îi curgeau lacrimi" Un bărbat s-a trezit în timpul operației, cu câteva secunde înainte ca inima să îi fie recoltată din piept, pentru un transplant

În timp ce inima îi era recoltată pentru un transplat, un bărbat s-a trezit în timpul operații. Medicii au rămas șocați.

Elena Tasca,

Foto simbol- operație

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Uncaz șocant a uimit medicii din întreaga lume. Un bărbat, aflat pe masa de operație pentru a i se recolta inima în vederea donării organului pentru un transplat, s-a trezit. Donatorul ar fi început să lăcrimeze cu câteva secunde înainte ca inima să îi fie scoasă din piet, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

S-a trezit înainte ca inima să îi fie scoasă din piept: "S-a zbătut pe masă. Îi curgeau lacrimi"

Cazul șocant s-a petrecut într-un spital din Kentucky. Thomas, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la spitalul din Kentucky după o supradoză de droguri. Se pare că bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar medicii au realizat testele necesare pentru a vedea dacă organele sale sunt bune, cu scopul de a salva alte vieți.

Citește și: VIDEO "Și după ce murim, rămânem tot noi înșine”. Bărbatul care a revenit din moarte clinică își amintește senzația de "infinit" pe care a avut-o

Inima sa s-a dovedit a fi necesară unei alte persoane. Medicii au început procedurile necesare pentru recoltarea organului, dar în timpul operației, cu câteva secunde înainte ca inima să îi fie scoasă din piept, bărbatul a început să se zbată și să lăcrimeze.

„Se mișca, un fel de zbatere. Când ne-am dus acolo, puteai să vezi că curgeau lacrimi. Plângea vizibil”, a declarat un medic care a a participat la operație.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Sora lui Thomas a făcut o mărturie șocantă la auzul celor petrecute în sala de operație. Femeia a declarat că l-ar fi văzut pe fratele său cum deschide ochii înainte de a fi dus în sala de operație, dar medii i-au spus că e o mișcare reflexivă.

„Era ca și cum ar fi fost modul lui de a ne anunța, știi, „Hei, încă sunt aici”, a

declara sora lui Thomas. Hoover a supraviețuit și în prezent locuiește cu sora lui.

Citește și: O mămică de 33 de ani a pierit fulgerător după o banală operație estetică. "Cinci fetițe au rămas orfane"

În prezent, Thomas și-a revenit și locuiește cu sora lui. Bărbatul ar avea probleme cu memoria, mersul și vorbirea. Autoritățile din Kentucky, dar și conducerea spitalului, ar face cercetări pentru a afla cuma fost posibil ca un pacient viu să fie pregătit ca donator de organe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI