A fost scandal în toată regula la Serviciul de Ambulanță din Suceava. Mai mulți scandalagii s-au încăierat și au le-au dat de furcă chiar ambulanțierilor care se aflau la muncă.

În timpul scandalului, unul dintre tinerii implicați în conflict a intrat în curtea Serviciului de Ambulanță pentru a lua un mop din curtea SAJ. Voia să folosească produsul pentru curățat pentru a se bate cu alte persoane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: VIDEO Profesorul acuzat de viol s-ar putea întoarce la catedră, din toamnă. Situație fără precedent la Colegiul Național Sfântul Sava din capitală

bataie, scandal, ambulanta

Ambulanțierii au intervenit în conflict

Poliția a fost sesizată și a fost chemată la locul scandalului. Până la venirea oamenilor legii, ambulanțierii au fost cei care i-au despărțit pe tinerii puși pe ceartă.

Toți bărbații au ajuns la secția de poliție pentru a da explicații. Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a provocat bătaia, a fost internat la secția de psihiatrie a spitalului județean din localitate.

Citește și: El este bărbatul mort în accidentul de la Satu Mare. Era medicul Clubului Sportiv Municipal: "Amintirea lui „Lacu” va rămâne veșnic cu noi"

bataie, scandal, ambulanta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si