Close sidebar
Close sidebar

S-au calcat in picioare ca sa prinda un loc in tren si sa ajunga acasa! Turistii au inceput sa se intoarca acasa de la mare

Distractia devine o amintire pentru cei care au petrecut la mare mini-vacanta de 1 mai. Acum trebuie sa faca fata drumului aglomerat spre casa. Turistii s-au calcat in picioare ca sa prinda un loc in tren.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu bagajele dupa ei, turistii s-au asezat pe unde au putut. Nu pot spera decat ca vor reusi sa urce in tren. Nici nu mai conteaza cum calatoresc, important este sa ajunga acasa.

Peroanele au fost arhipline, iar angajatii CFR au fost chemati la serviciu din timpul liber pentru ca personalul de la casele de bilete era complet depasit de situatie. Trenul a fost tras la peron dupa zeci de minute de asteptare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Angajatii CFR au fost nevoiti sa suplimenteze garnitura cu mai multe vagoane. pana la urma unde sa incapa atata puhoi de lume?

Si daca tot au petrecute zeci de minute in asteptarea trenului, turistii s-au apucat sa depene amintiri din minivacanta de 1 mai.

Cu bagajele si multaaa apa dupa ei tinerii au plecat acasa. Le-a ramas numai amintirea noptilor din vama veche si speranta ca se vor intoarce curand.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI