Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Costel si Maricica au avut o nunta ca-n povesti. Lautarii au cantat toata noaptea, iar darul a fost cu strigare. Din banii stransi, nu-si fac, insa, casa de piatra, ci prefera sa-i sparga pe litoral, ca valul de mal.  

- S-a strigat darul aseara?
- S-a strigat, s-a strigat. Au curs banii. Da, d-aia am si venit, sa-i stricam acum.

"Am fost soacra mare si am ramas cu floarea in cap..de la nunta, am venit la mare, am adus nora la mare
", a spus soacra mare.

Ca nuntasii au avut dare de mana se vede de la departare. Mirii au preferat sa-si faca luna de miere in cea mai luxoasa statiune de pe litoral. Dar nu singuri, ci cu tot cu nasi si cu soacra mare.


Cate fire de nisip, atatia turisti pe litoral. Apa e placuta, soarele bland, hamsia calda... Ce-ti mai trebuie pentru un concediu perfect?

Om fi ajuns cu un picior in toamna, dar turistii nu se dau dusi.Nici macar faptul ca mai toti comerciantii s-au apucat sa stranga nu-i goneste acasa.

RAZVAN CHITAN, administrator plaja: usor ne pregatim pentru toamna, cum altii pun zacusca la borcane, noi punem sezlongurile la conservare.


Daca vreti sa veniti pe litoral, aflati ca, in ciuda prognozei, vremea tine cu dumneavoastra. Afara sunt 28 de grade celsius, iar in apa 24. Singurul domeniu unde s-a inregistrat o scadere este cazarea. Acolo, preturile sunt cu pana la 30 la suta mai mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si