Cine ar fi crezut ca balaceala in mare se impleteste atat de bine cu sportul in vacanta pe litoral? Copiii care au venit cu familia la mare au dat galetusele si castelele de nisip pe sporturi de oameni mari.

In nordul statiunii Mamaia se fac cursuri de stand up paddle, surf si kite- de la mic, la mare. In timp ce parintii se relaxeaza sub soare, prichindeii simt pe pielea lor fericirea absoluta.

Maestrii in ale sporturilor nautice ofera micutilor cursuri de stand up paddle- un sport asemanator cu surful, care necesita o placa si mult echilibru. Iar la final, balaceala in valuri e garantata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Maria si Stefi sunt deja profesioniste. Tatal lor, impatimit al sporturilor nautice, le invata in fiecare zi cum sa pluteasca pe apa.

„Este la fel ca surf-ul, dar folosesc niste vasle pentru a ma deplasa. E distractiv si un mod destul de placut de a-mi ocupa timpul”, spune Maria.

Stefi mai are de munca, insa: „Nu pot sa ma tin de placa asa ca mai bine cad”.

Un curs de stand up paddle costa 40 de lei, iar unul de kite, cu echipament inclus costa 50 de euro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si