Reptila are cam un metru. S-a refugiat la umbra unui copac si nu pare deloc speriata de pacientii spitalului care o privesc ingroziti.

Martorii spun ca sarpele ar fi cautat racoarea din spital. Noroc ca un barbat internat aici l-a observat si l-a apucat de coada. Fiindca reptila s-a zvarcolit n-a apucat s-o duca prea departe, asa ca a ajuns pe alee.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Caldura sufocanta ar fi facut ca sarpele sa iasa din ascunzisul sau si sa-si caute un alt loc racoros.

Inspaimantati, pacientii, dar si reprezentantii Spitalului de Urgenta au sunat imediat la 112 si au chemat jandarmii in ajutor.

„Echipajul de Jandarmi a ajuns, dar nu cu misiunea de a prinde efectiv sarpele, nici nu avem aceasta competenta. Misiunea Jandarmeriei este de a asigura zona, astfel incat cetatenii sa nu poata fi muscati, iar in cazul in care era vazut, anuntam structurile competente”, a declarat purtatorul de cuvant IJJ Galati, Catalin Badin.

Dupa mai bine de jumatate de ora de cautari, jandarmii au plecat din curtea spitalului, insa le-a precizat pacientilor sa sune din nou la 112, daca reptile isi va face din nou aparitia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si