11 bărbați din România, plecați în pelerinaj pe Muntele Athos, au ajuns de urgență la spital, după ce au mâncat ciuperci culese din pădure. Pelerinii prezintă simptome de toxiinfecție alimentară, potrivit informațiilor transmise de apnews.com.

Pelerini români pe Muntele Athos, de urgență la spital după ce au mâncat ciuperci

Un grup format din 11 pelerini români, aflați în comunitatea monahală ortodoxă din Muntele Athos, din Grecia, au ajuns de urgență la spital.

Bărbații au fost transportați la spitale diferite din Halkidiki, Salonic și de lângă Muntele Athos.

Citește și: Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria. Care este starea de sănătate a miliardarului? Ilie Năstase a făcut primele declarații: „S-a internat”

Cei 11 bărbați au fost diagnosticați de toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat ciuperci sălbatice culese în timpul unei excursii în pădure, pe munte. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ora de iarnă 2024, noaptea din octombrie în care se schimbă ora. Cum este afectat organismul- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

Potrivit autorităților din Grecia au pus cap la cap informațiile și au aflat cum s-a petrecut incidentul nefericit, în care protagoniștii sunt 11 pelerini români.

Se pare că pelerinii români au ajuns la skete, o comunitate mai mică care intră sub jurisdicția mănăstirii Sf. Ana, de unde au pornit într-o drumeție în noaptea de luni spre marți, pe munte, unde au adunat și au mâncat ciuperci sălbatice. Miercuri, pelerinii au plecat de la skete și au început să acuze stări de rău și au fost transportați la spital pentru diagnostic și tratament.

Citește și: VIDEO Adevăratul motiv al crimei șoferului de ridesharing, ucis cu sânge rece de clientul său! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire

În urma investigațiilor, medicii au stabilit că s-au intoxicat. Din fericire, toți cei 11 pelerini români se află într-o stare de sănătate bună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si