Close sidebar
Close sidebar

S-au iubit 40 de ani, au murit impreuna. Povestea impresionanta a cantaretei Emilia Bubulac, cea care nu a putut trai inca o zi fara sotul ei

S-au iubit timp de 40 de ani, si-au fost alaturi la bine, si-au crescut impreuna cei trei copii si au imdurat impreuna durerea ultimilor ani cand Basarab Bubulac a fost grav bolnav. La o zi de la moartea acestuia, sfasiata de suferinta, inima cantareatei de muzica populara Elena Bubulac nu a mai vrut sa mai bata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vineri dimineata, in jurul orei 4.00, Emilia Bubulac a murit dupa ce facuse un infarct. Desi dusa la spital, artista nu mai putut fi salvata. Ultimii ani au obosit-o pe cantareata de muzica populara in varsta de 60 de ani, insa nici un efort nu era prea mare si nici un concert nu era refuzat, indiferent in ce zona a tarii trebuia sa ajunga. Totul pentru a-i putea oferi sotului sau Basarab ingrijirea de care acesta avea nevoie dupa ce barbatul fusese diagnosticat cu o afectiune grava a inimii.

In ultima saptamana insa, artista si-a inmormantat tatal, iar joi dimineata, dupa ce a plecat la o scurta plimbare cu patrupedul familiei, si-a gasit sotul mort in casa, dupa cum a confirmat si Lucia Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan, careia Emilia Bubulac i-a fost matusa.

Era matusa Luciei Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

„Sotul Emiliei, Basarab Bubulac, a murit ieri (joi, 27 iulie).

Era un eminent profesor, o persoana discreta, care nu dorea expunere publica. Locuiau in Bucuresti, intr-un bloc din zona 13 Septembrie. Emilia a iesit joi dimineata, in jurul orei 9.00, sa isi plimbe cainele, iar cand s-a intors si-a gasit sotul cazut in casa. Facuse infarct si murise. S-a speriat, a alertat o vecina si, din fericire, a avut inspiratia sa lase usa intredeschisa, pentru ca si ei i s-a facut rau si s-a prabusit.
Era suferinda, urma un tratament, insa socul de a-si gasi sotul mort a fost coplesitor pentru ea”, a povestit Lucia Bubulac pentru Click!

Cei trei copii ai sotilor Bubulac au decis ca parintii lor vor fi inmormantati impreuna, insa nu s-a stabilit inca data.

Emilia Bubulac s-a nascut in comuna Pestisani, sat Borosteni, judetul Gorj, fiind fiica Nataliei si a lui Vasile Gonta. Bunica sa, Ilinca Nicolcioiu, era si ea renumita in zona pentru costumele populare pe care le crea.

 

Libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI