Close sidebar
Close sidebar

S-au iubit în tren de față cu toți ceilalți călători: „Nu o să mai folosesc niciodată o masă din compartiment”

Întâmplare șocantă într-un tren din Scoția. Doi îndrăgostiți au fost surprinși când se iubeau cu foc în compartiment de față cu ceilalți călători.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi îndrăgostiți s-au lăsat conduși de poftele carnale și s-au iubit într-un compartiment al unui tren din Scoția. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale trenului.

Citeste si: Gestul uluitor al unui bărbat. A alergat pe contrasens cu mașina, urmărit de poliție, ca să o ceară în căsătorie pe „iubită"

Citeste si: Dragostea de mamă nu moare niciodată. Are 98 de ani și stă în aceeași casă cu fiul ei de 80 de ani pentru a avea grijă de el

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imaginile au fost dristibuite pe un grup privat și au stârnit dezgust în rândul călătorilor: „Ei bine, nu o să mai folosesc niciodată o masă din compartiment”, a declarat un pasager.

Citeste si: Mesajul emoționant al unei românce din Italia căsătorită cu un bărbat străin: ”Mi-e tare dor să stau între românii mei”

Citeste si: Ponta, după întâlnirea cu Orban: Nu vom vota acest guvern al domnului Orban. Reacția premierului desemnat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI