Polițiștii din Țăndărei, județul Ialomița, s-au autosesizat, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini în care mai mulți bărbați mânuiesc arme într-un autoturism.

Aceștia au întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Polițiștii au petrecut în timpul programului de muncă în sediul Poliției Bârlad. Polițist: "Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!"

Armele erau din recuzita unei firme de organizări evenimente 

După verificări, polițiștii au constatat că armele din imagini fac parte din recuzita unei firme de organizări evenimente.

Nuntașii,care mergeau să fure mireasa, au fost așteptați in trafic de către polițiști. Oamenii legii au intrat în alertă după ce unul dintre invitați a postat un clip pe rețelele de socializare în care se afișa înarmat până-n dinți. De teamă că ar putea fi vorba despre o răzbunare între clanurile mafiote autoritățile au luat imediat măsuri. Au organizat mai multe filtre de poliție și au reușit imediat să îi depisteze.

Sursele judiciare au declarat că mai mulți bărbați au închiriat un bolid de lux pentru o nuntă, iar acolo erau câteva arme din plastic.

S-au gândit să facă un live în care să încarce și să descarce puștile. Petrecerea le-a fost stricată de polițiștii care au văzut live-ul și i-au dus la audieri. 

Citeste si: Scene de gelozie în sediul poliției Capitalei. Amanta și soția unui polițist s-au luat la bătaie

VIDEO- Imaginile, transmise LIVE pe Facebook:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si