Agresorii sunt acuzati ca ar fi lovit doi politisti, iar unuia i-au rupt hainele, insa suspectii sustin exact contrariul. Incidentul a avut loc marti noapte, cand Politia a fost sesizata cu privire la un eveniment cel putin bizar: mai multi rromi au incins gratarele in strada pentru un priveghi.

La sosirea oamenilor legii,

lucrurile au degenerat, iar trei persoane de etnie roma au fost ridicate si duse la Politie sub acuzatiile de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice. Romii reclama insa un comportament abuziv din partea politistilor, care l-ar fi lovit pe unul dintre suspecti chiar la intrarea in sectia de Politie, scrie Adevarul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”A inceput un scandal intre ei si acolo, in fata la Politie, a inceput sa dea in ei, i-a lovit foarte agresiv, i-am si filmat cand ii loveste, cand ii bate. Retinuti sunt tatal si trei dintre ei. Tatal a fost lovit foarte rau si adus la spital, a fost lovit in cap, in ficat, i s-a facut tomograf. Spitalul a spus ca a fost ranit foarte grav.

Avem si filmari cum loveste politistii”, a declarat Constantin Stefan, unul dintre martorii la cele intamplate.

Versiunea oamenilor legii este cu totul diferita.

Acestia sustin ca cei doi politisti care au ajuns la fata locului ar fi fost agresati, iar unuia dintre ei i-au fost rupte hainele.

”Cei trei inculpati au exercitat violente impotriva organelor de Politie aflate in exercitarea atributiilor de serviciu care se deplasasera la domiciliul acestora, urmare a unor solicitari formulate de catre un grup de cetateni, potrivit sursei citate.

Citeste si: Ce nenorocire! Un barbat a rapit o fetita de un an din camera de hotel in care dormea cu parintii ei- A violat-o, torturat-o si a apoi omorat-o!

"Mai multi oameni ai legii au suferit leziuni traumatice, ce necesita mai multe zile de ingrijiri medicale. Comportamentul agresiv al inculpatilor a continuat pana in fata sectiei de Politie, moment in care au fost imobilizati”, a precizat Liliana Manoliu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Galati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si