Accidentul s-a produs din cauza soferului de 22 de ani, din comuna Deveselu, Olt, care nu a oprit masina la semnalele politistilor, a prins viteza si s-a rasturnat. In urma testarii lui cu aparatul alcooltest a rezultat o concentratie de 0.62 mg/ litru, alcool pur in aerul expirat.

Citeste si: De ce sunt nemultumiti clienţii de cafeneaua Simonei Halep: „Unii ziceau că SH vine de la Second Hand, probabil de aceea o evită”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Soferul a fost preluat de echipajul SMURD, cu plaga de cinci centimetri la nivelul gatului si traumatism cranio-facial. Alti doi barbati au fost preluati de Ambulanta, constienti si cu multiple traumatisme.

Citeste si: Portarul echipei de futsal a Noii Zeelande, printre victimele masacrului de la Christchurch

Restul pasagerilor au fost asistati la fata locului si au refuzat transportul la spital. Pentru soferul baut, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si