Trei minori ar fi bătut cu bestialitate un bătrân în vârstă de 62 de ani, apoi l-au jefuit.

"Să-i pedepsească, ce vrea legea", a mărturisit bătrânul, cu lacrimi în ochi, după incident.

Bătrân bătut și jefuit de trei minori

Au avut loc scene șocante în județul Mureș. Trei minori au intrat peste un bătrân în vârstă de 62 de ani pe care l-au bătut cu bestialitate și l-au jefuit.

Cei trei minori se pare că au intrat în locuința bărbatului pe timpul nopții, în timp ce acesta dormea. Potrivit mărturiei victimei, cei trei aveau fața acoperită. După ce au intrat în casă distrugând un geam, tinerii ar fi început să îl lovească pe bătrân.

Mi-au rupt uşa, au spart geamul şi au venit noaptea la 3 peste mine. M-au bătut în casă, apoi m-au scos afară. Am putut striga eu la cineva, că nu m-a auzit nimeni. Doi mă băteau şi unul controla în casă. Tot a fost deranjat. Cică: dacă nu dai banii, te omorâm, a mărturisit bătrânul, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

jaf

Trei minori ar fi bătut cu bestialitate un bătrân din Mureș, apoi l-ar fi jefuit

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bătrânul agresat se pare că nu a sunat imediat la poliție. Acesta a alertat autoritățile la o zi după tragicul incident.

Ce merită acum să pățească? Să-i pedepsească, ce vrea legea, a mărturisit bătrânul, potrivit observatornews.ro.

casa jefuita

Foto simbol- casă devastată după jaf

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile se pare că au reușit să identifice agresorii. IPJ Mureș a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 24 de ore, pentru trei tineri în vârstă de 16 și 17 ani, suspecți în comiterea actelor de agresiune asupra bătrânului de 62 de ani din Mureș.

Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat, la aceeaşi dată, trei tineri de 16 şi 17 ani din Iernut bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost conduşi la sediul Poliţiei, ulterior, în urma probatoriului administrat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Scene șocante într-o stație de autobuz din Târgu Jiu! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui tânăr

Se pare că bătrânul cu cei trei agresori s-ar fi cunoscut. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, atât victima, cât și cei trei minori, ar fi fost prezenți la o petrecere, cu o seară înainte de incidentul nefericit. La petrecere, bărbatul s-ar fi lăudat în fața tinerilor că este bogat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si