Virginia se pare că a răbufnit. Concurenta iese la atac și îi cere explicații lui Robi, cu privire la toate comentariile despre relația lor.

În gala "Casa Iubirii", Virginia a fost asaltată de mai mulți concurenți, care îi atrăgeau atenția că Robi, cel cu care se află într-o cunoaștere, o admiră pe Roberta, nu pe ea.

Se pare că Virginia vrea să lămurească situația creată.

"Cred că e un bărbat destul de capabil", a spus concurenta despre Robi, așteptându-i răspunsul și părerea.

patrick roberta virginia rebecca casa iubirii

Virginia iese la atac după ce s-a săturat de comentariile din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia iese la atac după comentariile din gală

A fost o gală plină de emoții în "Casa Iubirii". La un pas de eliminare s-au aflat Giuly, Bianca și Andrei. Din păcate, pentru Andrei, competiția s-a încheiat.

În timp ce aceștia trăiau emoțiile eliminării, Virginiei îi era atrasă atenția că Robi, cel cu care este într-o cunoaștere, se uită doar la Roberta. Atât Julia, cât și Ștefan, i-au spus concurentei că Robi o privește continuu pe Roberta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că Virginia iese la atac și încearcă să lămurească situația creată. Concurenta a mai primit de-a lungul timpului comentarii cu privire la relația pe care o are cu Robi, dar și la comportamentul acestuia, însă, de această dată, pare că s-a săturat.

Mi-a spus Julia că eu vin aici și stau doar frumoasă pe canapea, că dacă aș vorbi m-ar cunoaște lumea. Cred că am vorbit când am avut ceva de spus, acum că nu vorbesc mult...

Și cel mai deranjat lucru și aici aș vrea să îl întreb și pe Robi, a fost... mi se pare că trebuie să fii... nu vreau să vorbesc mai urât... Dar a spus Larisa că te-ar fi ușurat, Robi, atunci când m-a nominalizat și aș fi plecat. Eu cred că nu e cazul și cred că nu ar trebui să așteptăm eliminarea mea ca Robi să fie ușurat și fericit, cred că e un bărbat destul de capabil să pună punct dacă nu mai vrea, a spus Virginia.

Citește și: Roberta a stârnit discuții picante în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună concurenții adevărul în glumă?

virginia si julia

Virginia iese la atac după ce s-a săturat de comentariile din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ștefan: Tu în gală... mă uitam la tine și îți arătam, Robi se uită la Roberta.

Roberta: Chestiile astea ar trebui spuse în față!

roberta casa iubirii

Virginia: "Cred că e un bărbat destul de capabil"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia: Auzi, Ștefan?! Mie îmi place de Patrick, lui Robi îi place de Roberta sau de Julia sau eu cred că de toate fetele, mai puțin de mine, nu?

robi casa iubirii

Virginia: "Cred că e un bărbat destul de capabil"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a vedea cum continuă discuția din casă, urmăriți astăzi emisiunea "Casa Iubirii", doar la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si