Brazilianca în vârstă de 49 de ani, care se pare că ar avea origini românești, a fost găsită inconștientă în fața apartamentului ei din Rio de Janeiro. Sabine a fost transportată de urgență la spital, dar ulterior s-a stins din viață din cauza rănilor suferite.

Polițiștii care investighează moartea actriței, care a avut loc pe data de 14 septembrie 2023, iau în considerare mai multe teorii, printre care și sinuciderea.

Citește și: FOTO- Unul dintre cei mai mari aligatori din Florida ar fi putut avea vârsta de 90 de ani când a fost capturat: „Arăta ca o balenă albastră!”

Potrivit primelor informații, Sabine i-ar fi lăsat un bilet partenerei sale, Rosa Stanesco Nicolau, care se află în aceste momente în spatele gratiilor pentru presupusul rol pe care l-ar fi avut în înșelătorie. Cele două femei ar fi furat de la mama lui Sabine suma fabuloasă de 120 de milioane de lire sterline.

Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Actrița avea origini românești. Tatăl său s-a născut în România

Sabine era fiica unuia dintre cei mai mari colecționari de artă din Brazilia, Jean Boghici. Tatăl acesteia s-a născut în România în anul 1928 și s-a mutat în Brazilia în 1948 împreună cu prietenii săi, care erau evrei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sabine a fost arestată în august 2022 împreună cu soția sa, pentru că și-ar fi înșelat propria mamă, Genevieve, cu 120 de milioane de lire sterline în numerar, lucrări de artă și bijuterii.

Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Sabine împreună cu părinții ei

Cum a ajuns Sabine să fure de la mama sa 120 de milioane de lire sterline?

Anchetatorii au spus că Sabine a complotat împotriva mamei sale în anul 2020, plătind o femeie să se drept medium. Cea din urmă a abordat-o pe Geneviève pe stradă pentru a o avertiza cu privire la moartea iminentă a fiicei sale.

Citește și: Un copil de un an din SUA și-a pierdut viața din cauza unei supradoze de droguri, iar alți trei sunt în stare gravă la spital: ”Mi-e dor de el, îl vreau înapoi”

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, femeia angajată de Sabine a dus-o apoi la alte două individe care pretindeau că sunt o ghicitoare și o preoteasă, care i-au sugerat să plătească „munca spirituală” pentru a-i salva viața fiicei sale.

Geneviève a început să facă transferuri la două săptămâni de la întâlnirea cu escroacele, temându-se pentru viața fiicei sale.Aceasta a realizat că a fost păcălită abia în luna februarie a anului următor și a încetat să efectueze transferurile.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Sabine s-a stins din viață după ce a furat de la mama sa suma record de 120 de milioane de lire. Actrița cu origini românești a căzut de la balcon

Moartea femeii rămâne învăluită în mister

Sabine a fost acuzată că a furat 16 tablouri în valoare de 118 de milioane de lire sterline din colecția răposatului ei tată, inclusiv lucrări de Tarsila do Amaral și Emiliano Di Cavalcanti. Mai mult, aceasta a sustras bijuterii în valoare de aproape 1 milion de lire sterline și a încasat plăți de 2,2 milioane de lire sterline.

Femeia în vârstă de 49 de ania fost eliberată pe cauțiune în luna martie a acestui an. Atât Sabine, cât și soția ei urmau să fie prezentate joi, 21 septembrie 2023, în fața instanței.

Citește și: "M-au obligat să privesc operația prin cezariană și am dezvoltat o boală psihotică". Un bărbat cere despăgubiri uriașe de la spitalul unde a născut soția sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si