Julia Roberts si Kelly Osborne ar crapa de ciuda sa afle ca geanta pe care-o poarta cu atata mandrie e, de fapt, banala sacosa de rafie a romanilor de rand.

Stiti cat costa? Cat? 3000 de dolari. Haideti doamna, cum sa coste 3000 de dolari o sacosa?  Din ce-i facuta, din piele de...ce? Si ce i-a bagat in ea? fir de aur?

De unde ati cumparat sacosele acestea? De aici, de la un chiosc. Dar stiti ca si un mare creator de moda a facut asa sacose? Costa 3000 de dolari. Se poate.


La asemenea preturi, cu siguranta dati lovitura in afaceri, daca va umpleti un geamantan cu ele si va mai opriti abia pe Champs Elysse.

Cu fermoar sau simpla, sacosa de rafie face furori la evenimentele mondene, de peste Ocean. Sa nu va mai spunem ca pretul ei echivaleaza celui unui lingou de aur.

Ce inseamna 3000 de dolari? Pensia mea pe patru ani de zile.


Daca starturile de la Hollywood isi cara-n rafie telefoanele scumpe si cardurile nelimitate, romanii isi indeasa-n paornita de cativa lei, ceapa si cartofii. Intreaga isterie cu sacosa romaneasca ridicata la rang de mare fita a pornit de la un celebru desginer francez. 
Nu credem ca a venit pana la noi ca sa studieze piata, ci...."piata" a fost la el.

Ei, la asa ceva sigur nu v-ati fi gandit vreodata! Oare chiar romii repatriati cu tot cu bagajele de rafie sa fie cei de la care creatorul de moda s-a inspirat?  N-ar fi exclus, mai ales ca, la cat de des s-au plimbat cu avionul tur-retur, sunt sanse mari ca desiegnerul sa-i fi luat la ochi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si