Giuly a mărturisit că simte săgeți venite din partea Larisei. "Nu cred că scrie Larisa pe locul ăsta", spune noua concurentă din "Casa Iubirii", care a fost deranjată de reacția celeilalte concurente.

Citește și: VIDEO. "Am încheiat cu Larisa". Robert dă cărțile pe față în "Casa Iubirii". Giuly "are acel ceva"

"Eu nu am făcut nimic cu vreo intenție negativă.

Când am întrebat-o ce a discutat în casa băieților, s-a întors agresivă spre mine", s-a apărat Larisa.

"M-a deranjat atitudinea ei", spune Larisa

Larisa a explicat de ce a luat hotărârea de a nu o mai întreba nimic pe noua concurentă intrată în casa fetelor.

"Pe mine m-a deranjat atitudinea ei față de mine și am zis că nu o mai bag în seamă. Eu sunt o persoană care reacționează urât dacă e deranjată cu ceva, cu privirea sau cu atitudinea. Am zis că e la început", a declarat Larisa. 

Giuly spune că i-a cerut Larisei să o lase să se acomodeze în casă și că s-a simțit presată de toate întrebările pe care i le-a pus.

Larisa în război cu Giuly casa iubirii

Larisa în război cu Giuly

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lui Giuly i s-a parut ca a fost luata cam tare de Larisa si ca intrebarile ei au fost menite mai mult sa o puna in dificultate.

Patrick încearcă să medieze conflictul și vrea sa afle ce se intampla, de fapt, intre cele doua concurente, dar si care este situatia dintre Larisa si Robert.

Bianca, declarație neașteptată despre Robert

Bianca spune că nu vrea să se mintă singură și că are încă întrebări legate de alte persoane și ar vrea să le cunoască mai bine. 

Ea marturiseste ca Robert ar fi cel care se apropie cel mai mult de idealul ei de barbat, moment in care Marius s-a schimbat la fata. 

"Dintre toți, cum v-am văzut și cum l-am auzit pe el vorbind, mi se pare că e cel mai apropiat de tiparul meu. Are un potențial mai ridicat", spune Bianca despre Robert.

"Îți mulțumesc, Bianca. Și eu văd aceste calități în tine și încă din prima zi am știut că ești o femeie care știe ce vrea", a fost răspunsul lui Robert.

Julia nu intelege de ce s-a sucit Bianca: ,,A zis ca Robert nu-i pentru ea!", spune concurenta din Casa Iubirii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Robert s-a arătat interesat și să o cunoască mai bine pe Giuly, după ce a declarat că s-a terminat încercarea de relație cu Larisa.

"Nu știu cu cine o văd potrivită, trebuie să aflăm mai multe lucruri despre ea. Dar la prima vedere se prezintă bine, din punctul meu de vedere", spune Robert despre Giuly.

Patrick îi confirmă că are aceeași impresie despre Giuly.

"Are acel ceva. Știi la ce mă refer", mai spune Robert.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si