Dintre cele 2.667 de cazuri de rujeola confirmate, cele mai multe au fost inregistrate in judeţele Arad- 542, Caras-Severin- 502, Timis- 489, Mures- 296, Dolj- 152 si Bistriţa-129, scrie news.ro.

Decesele prin rujeola au fost inregistrate in judeţele Arad (cinci), Timis (patru), Dolj, Caras-Severin (cate trei) si Bucuresti (un caz).
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe grupe de varste, cele mai multe cazuri de rujeola, respectiv 1.079, au fost la categoria 1-4 ani. Dintre copiii care au fost diagnosticaţi cu rujeola, 1.042 nu erau vaccinaţi, restul avand doar una sau doua doze administrate.

Alte 296 de cazuri de rujeola au fost inregistrate la persoane peste 20 de ani, 32 avand chiar peste 40 de ani, potrivit raportului saptamanal al Centrului Naţional de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si