Close sidebar
Close sidebar

Salariul minim al angajatilor din Venezuela a fost marit cu 50%. Decretul a fost semnat de presedintele Maduro

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, incearca sa mai indulceasca viata cetatenilor din aceasta tara si a luat o decizie extrem de populista si nu s-a gandit deloc la viitorul economic al tarii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maduro a anuntat ca mareste salariul minim pe economie cu 50%, asa ca salariul minim pentru un angajat de aici va ajunge la 40.683 de bolivari, aproximativ 60 de dolari sau 12 dolari pe piata neagra din Venezuela. "La inceputul anului am decis sa maresc salariile si pensiile. In aceste vremuri tulburi trebuie sa ne protejam angajatii si veniturile", a declarat Maduro.

Aceasta crestere dsalariala este a cincea facuta de Maduro din Februarie 2016 pana acum. In total, salariile au crescut cu 322% in aceasta perioada.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Maduro, succesorul lui Hugo Chavez, a impus in tara mai multe legi care au dus la recesiune economica si la scufundarea financiara a tarii si a decretat un razboi in toata regula intre oamenii de afaceri de succes si angajatii din tara, noteaza cei de la revista Fortune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI