Salata minune care o sa va ajute sa slabiti dupa sarbatori. Are putine calorii, dar foarte multe vitamine
Legume proaspete, salata din belsug si fructe de mare. Iata cum puteti sa pregatiti o salata minune care va va ajuta sa scapati de kilogramele in plus acumulate de sarbatori. ##VIDEO40903##
Marius Muntean: O sa pregatim o salata cu creveti, foarte potrivita pentru sezonul acesta de dupa sarbatori in care am mancat foarte multe alimente grase si grele
Dieta de slabire nu-i totuna cu chinul de pe lume! Sarace in calorii, salatele pot deveni- cu putina inspiratie- la fel de gustoase precum sarmalele, ori carnatii care ne-au indestulat de sarbatori... Trebuie doar sa luati aminte la preparatul-minune pe care vi-l recomanda bucatarii:
Marius Muntean: accelereaza arderile, imbunatateste digestia si chiar avem nevoie dupa o perioada atat de grea.
Pentru salata din imagine, aveti nevoie de: creveti, salata verde, salata iceberg, morcovi, rosii, seminte de quinoa, seminte de in, usturoi, ghimbir, chili, lime, ceai verde, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.
Marius Muntean: Crevetii, in general fructele de mare, contin mai putine calorii decat pestele sau carnea.
Asa cum face bucatarul nostru, folositi-i in dieta de detoxifiere cu lime, ghimbir si usturoi! Curățați-i, taiati-i pe jumatate, apoi pregatiti separat marinada.
Lasati crevetii in amestecul de arome cam 10-15 minute!
Marius Muntean: in timp ce crevetii stau la marinat o sa punem quinoa la fiert. Este un super aliment
Semintele de quinoa sunt bogate in grasimi esentiale, vitamine si minerale si sunt recomandate in curele de slabire. De-altfel, toate ingredientele folosite la aceasta salata sunt bogate in calciu, proteine si nutrienti!
Marius Muntean: pe langa detoxifiere aceste alimente ajuta foarte mult in sezonul acesta rece pentru ca au foarte multa vitamina C si ne ajuta impotriva racelii si ajuta sistemul
imunitar. O sa rupem salata, nu o vom taia, putem folosi cat de multa salata pentru ca nu influenteaza sub nicio forma cresterea caloriilor.
Adaugati morcovii taiati felii subtiri, rosiile, cateva seminte de in si amestecati. Apoi scoateti crevetii din marinada si rumeniti-i bine intr-o tigaie cu putin ulei incins.
Marius Muntean: la sfarsit o sa folosim aceasta zeama in care s-au marinat impreuna cu putin ceai verde 18.
Dupa ce am pus marinada putem pune putin ceai verde si o sa folosim o felie de ghimbir si o sa-l consmam impreuna cu salata mai lasam putinsa scada sosul din tigaie. Este o salata minunata, bogata in fibre si vitamine, poate inlocui oricand un pranz, mai ales daca este servita cu un ceai verde cu ghimbir.