Close sidebar
Close sidebar

Salman Khan a ajuns in arest! Actorul indian a primit 5 ani de inchisoare

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Decizia a fost luata joi si autoritatile l-au inchis imediat pe actorul de la Bollywood.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare.

Decizia a fost luata joi si autoritatile l-au inchis imediat pe actorul de la Bollywood.

Salman Khan a fost acuzat de braconaj, dupa ce a omorat doua antilope dintr-o specie rara, in 1998. Se pare ca aceste animale sunt venerate in Bishnoi, India si comunitatea a initiat procesul impotriva starului Salman Khan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In fata tribunalului au venit sute de fani care incercau sa isi arate suportul pentru actorul indian, iar politistii au fost prezenti in numar mare pentru a ii tine sub control pe admiratori.

Salman Khan a primit si o amenda in valoare de 10000 de rubii. Starul are drept de apel, dar va trebui sa stea cel putin cateva zile in arest, potrivit BBC.

 

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI