Close sidebar
Close sidebar

"Salvam Suflete". A trudit o viata intreaga, iar acum a devenit o povara! Povestea magarusului Gheorghita

A trudit o viaţă întreagă, dar la bătrâneţe l-au lăsat picioarele. Nu mai poate să tragă la căruţă, iar acum a devenit o povară, pentru cei din jur. Cum stăpânul nu mai are nicio soluţie pentru el, a apelat la noi. La Rubrica "Salvăm suflete" urmează povestea măgăruşului năzdrăvan. ##VIDEO7561##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi va aratam povestea unui animal considerat de multi sfant si caruia ii vom oferi un colt de rai unde sa-si traiasca batranetile. Despre stramosul lui Gheorghe se stie ca a purtat-o in spinare pe insasi Fecioara Maria. Magarului nostru are rani la picioare iar stapanii nu au posibilitati sa il trateze. De caruta nu mai e bun, asa ca au apelat la noi.

Dupa o viata de munca, Gheorghe paseste incet dar sigur spre o vacanta binemeritata. Nu banuieste ca de acum inainte nu va mai trage la caruta. Hai, Gheorghita, hai baiatule! In cateva ore viata ta se va schimba!.

Are o copita copita crapata si picioarele infectate din cauza ranilor provocate de muste, dar nu se lasa. Faptul ca am ajuns la el in timp util ii va salva viata. Asociatia Kola Kariola i-a pregatit un grajd unde se va plimba fericit alaturi de caprite si cai.

Inainte de imbarcare trebuie sa facem si un selfie corespunzator de pe ulita cu dor. Colegul Vlad ne da o mana de ajutor. Dupa ce reusim sa-l urcam in duba, Gheorghita esta asigurat cu niste chingi ca sa nu se raneasca in timpul transportului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In timp ce in spate Mos Ene si-a facut aparitia iar poeziile s-au terminat, noi ne facem de lucru. Prietenii de pe pagina noastra de facebook sunt curiosi sa stie daca totul a decurs bine.

Dupa doar doua zile Gheorghita al nostru s-a acomodat cu noua lui casa.

Adapostul asociatiei Kola Kariola ii asigura fan proaspat, aer curat, si o gramada de prieteni. Iar toate acestea sunt posibile numai cu ajutorul dumneavoastra. Cei care sprijiniti aceste acte de umanitate.

Piciorul ii va fi tratat in curand iar de acum inainte va avea si un potcovar care se va ocupa periodic de el.

Cu alte cuvinte magarusul nostru o sa-si petreaca restul zilelor asa cum vrea el.

Este liber sa faca ce vrea si nu o sa mai munceasca niciodata in viata lui. Ba mai mult este si alintat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI